09 februarie 2011

Caro Emerald - Back it up

Nu cred ca nu ati auzit nici macar o data Back it up. E piesa din una dintre reclamele de Craciun Orange. E acea melodie frumoasa, optimista si ce pare rupta din alta perioada. Dar e totusi catchy chiar daca este in mare parte jazz. Te binedispune si iti aduce un zambet pe fata.
Si vocea... ei vocea apartine unei experte in vocaliza jazz, care este acum profesoara la scoala muzicala Babette Labeij din tara ei natala, Olanda. Back it up i-a asigurat recunoasterea internationala si un hit acolo in micuta ei tara. Nu vad motivul pentru care sa nu se fi intamplat asta. Piesa nu e un jazz pur, ci are influente de beat-uri pop moderne, dar si asa e unica prin comparatie cu toate piesele care au in prezent succes. E jucausa, nu vulgara, nu se vorbeste despre sex, cat de sexy e interpreta sa. cati bani are aceasta. ce masini luxoase are in garaj, ce vila are la tara, cate lanturi de hoteluri detine, cati barbati umflati cu popa are la picioare, cate botoxuri si-a injectat, cate liposcutii are la bord, cati pantoji de marca are in dulapior, cate kile de aur are pe ea, ce ochelarei de firmuta ii protejeaza ochii, ce fustita de designer cunoscut atrage obsedati de forme. Nimic din acestea, si asta chiar ma bucura. Muzica mainstream avea nevoie de asa ceva.
A, si mai e si clipul dragut dragut, inspirat de anii '50-'60 si prezinta varianta perfecta de reprezentare grafica a piesei.
Caro e asa chic si frumoasa incat pot sa spun ca spulbera orice pitipoanca siliconata si bombardata cu tot felul de chestii si chestiute pentru a arata cat mai vulgara. E o adevarata femeie. I love her!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea