04 februarie 2011

Neon Hitch - Get Over U

Nu demult a aparut in online o noua melodie compusa de Sia numita si produsa de Benny Blanco, adica Get Over U, interpretata de Neon Hitch, o cantareata si ocazional compozitoare de origine engleza. Se pare ca este primul single oficial al acesteia, iar din aceasta cauza, azi, videoclipul piesei este si el pe net.
Neon Hitch are ceva cu cultura gypsy, adica tiganeasca sa zicem pe romana. Iar asta se vede si in clip. Insa nu abuzeaza, sa zic asa, de aceasta cultura precum fac cei care produc serialele acelea romanesti cu tigani, ci mai adauga si niste elemente occidentale. Ceea ce a inspirat-o pe cantareata sa "imbratiseze" aceaste invataturi ale co-patriotilor nostri a fost o vizita in India(locul unde acestia au originea) unde a fost impresionata de acest mod de viata.
Piesa mi-a placut de la prima ascultare. Seamana ca structura, mesaj si sound cu Dancing on my own a lui Robyn, dar asta nu inseamna ca nu e unica in felul ei. Dragostea-i frumoasa pana intervin problemele, insa oricat de greu ar fi sa trecem peste acel moment de tristete, nostalgie whatever, trebuie sa facem asta pentru noi insine, si nu pentru oricine altcineva. E un mesaj empowering(To invest with power) si chiar imi place, insa in clip e cam aceeasi poveste cu niste cadre faine, regizate de Jason Bergh, insa spre sfarsit Neon, dupa ce a adunat in mai multe sticle mai multe tipuri de apa, le amesteca si adauga petale de trandafiri, scufundandu-se in aceasta, iar clipul se termina fara sa vedem concluzia: ea moare sau a folosit baia pe post de obiect care o va ajuta sa treaca peste despartirea de iubit? Daca urmatorul videoclip nu ofera raspunsul nu prea vad rostul acestui videoclip(in afara de a promova piesa).
Asadar, Neon este inca o bucata de cantareata pe care o sa o urmaresc in 2011.
clipul AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea