23 decembrie 2010

Kerli - Army of love

Kerli este cea mai cunoscută cântăreaţă estoniană cunoscută worldwide. A fost aclamată de critici şi iubită de fani datorită albumul ei de debut, Love is dead.
Acum Kerli revine cu un nou single. Army of love marchează o schimbare de gen muzical pentru ea. E o piesă dance cu influenţe electro. Nu are rost să mai insist aici. Piesa mi-a plăcut şi mi se pare că va deveni hit.
Însă clipul este absolut minunat :x. Tratează noul motto al lui Kerli, "integrity-love-unity", pentru care aceasta a conceput şi un semn. Costumaţiile purtate sunt realizate de către cântăreaţă şi de către mama acesteia, şi sunt denumite Bubblegoth, deoarece sunt combinaţii dintre outfiturile Bubblepop şi cele goth. În clip Kerli îndeplineşte rolul unei conducătoare al unei zeiţe, care doreşte să aducă dragostea pretutindeni. Ei sunt armata iubirii ce va cuceri lumea. Pădurea semnifică lipsa iubirii din această lume. Dar Kerli reuşeşte să o aducă la viaţă.
Mesajul:  fără dragoste nu există viaţă, iar de aceea toţi ar trebui să începem să construim o armată a dragostei în jurul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea