11 decembrie 2010

Adele - Rolling in the Deep

Adele Laurie Blue Adkins, pe numele de scenă Adele, este o cântăreaţă britanică nascută pe 5 mai 1988 care şi-a câştigat recunoaşterea prin intermediului albumul de debut, 19, care a fost lăudat de critici şi a fost un succes comercial. A câştigat şi două premii Grammy şi o mulţime de alte premii importante pentru un artist muzical.
Acum Adele revine pe piaţă cu o nouă piesă şi un nou album. Piesa, Rolling in the Deep, este cea despre care vreauz să vă vorbesc azi. Albumul se va numi 21 şi va fi lansa la începutul lui 2011.
Single-ul prezent este o descrisă de Adele precum  "dark bluesy gospel disco tune" şi este o melodie care confirmă locul cântăreţei în muzica actuală. Adele nu a trebuit să se dezbrace pentru a atrage atenţia. Nu a trebuit să îşi umple clipul de efecte speciale. Nu a trebuit să îşi prelucreze vocea pentru a suna bine. Nu a trebuit să plătească un alt compozitor pentru a-i scrie piesa. A făcut asta singură şi i-a ieşit de minune. Piesa este o reală capodoperă, o piesă cultă, care atrage atenţia prin vocea ei şi prin mesajul transmis.
Deocamdată Adele se confruntă cu efectu sophomore, adică primul ei album a fost un succes fulminant, iar al doilea a intrat într-un con de umbră. La fel este şi Duffy. Sper să treacă amândouă peste acest obstacol şi să redevină ceea ce au fost în perioada primului lor album. Adică nişte cântăreţe de succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea