03 decembrie 2010

Natalia Kills - Mirrors

Astăzi vreau să văă prezint o nouă debuntantă, Natalia Kills, care se vrea o prinţesă dark a pop-ului. Pot să confirm că are dreptate, deoarece noul ei single Mirrors, ne-o aduce pe Natalia într-o piesă dance-pop dură, edgy, împreună cu un clip structurat în acte: vanitatea, controlul şi sexul. Actele sunt însoţite de imagini adicente care ar trebui să susţină tema, însă deocamdată pentru mine sunt doar o mulţime de cadre întunecate, interesante, gotice care merg pe o melodie ca Mirrors. Îmi place pentru care are unele părţi în care chitara electrică domină şi sună mai fain chiar ca vocea ei :)).
Natalia are clar o personalitate definită, chiar dacă mulţi o să spună că o copiază pe Lady GaGa. Nu e adevărat. Chiar dacă îmi place GaGa, nu ea a inventat modul acesta de a fi cântăreţ. Înaintea ei au fost Grace Jones, apoi Roisin Murphy şi multe altele care nu au ajuns la fel de cunoscute precum ea e.
Natalia Cappuccini are 24 de ani(născută la 15 august 1986) şi e o cântăreaţă şi compozitoare britanică. E semnată la casa de discuri Interscope(aceeaşi ca şi Gaga) şi îşi va lansa albumul de debut Perfectionist în perioada februarie-martie 2011. Şi ca să vezi, a fost act de deschidere al turneului All Hearts Tour al lui Kelis şi Robyn, două dintre preferatele mele anul acesta. Deci e un cerc vicios şi îmi place Natalia din ce în ce mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea