12 martie 2010

Telephone

Uhuu, GaGa a lansat clip nou [:x]. Impreuna cu Beyonce. Nu mi se pare ca se potrivesc, dar daca asta cere piata, GaGa ofera.
Clipul e destul de scarbos la inceput, GaGa e foarte GOALA si foarte SLABA, ceea ce face clipul si mai creepy. Dar insa scenariul elaborat compenseaza tot. Comedie neagra, cum spuneau altii, in stilul lui Quentin Tarantino. GaGa a scris impreuna cu Jonas Akerlund[care e si regizorul clipului] scenariul. Se vede, nu? Din asta cauza, piesa e "fragmentata" in mai multe secvente, deci nu e toata "ingramadita" precum Paparazzi. Pentru prima data vad si eu ca GaGa e uratica[=))]. Dar e frumoasa prin alte chestii[vocea].
Clipul e defapt un scurt-metraj de 9 minute[!!!] ce chiar are o poveste. E continuarea de la Paparazzi. Lady G intra in inchisoare, cu aceasta "sansa" ea vrea sa convinga lumea ca nu e hermafrodita. Veti vedea cum, daca veti urmari intreg clipul, mai ales inceputul. Apoi iese din inchisoare, ajutata de Honey B[Beyonce] cu ocazia asta spunandu-i una dintre cele mai tari replici din scenariu : "I've been a very very bad bad girl, GaGa". Per total, tot scenariul e structurat in replici indraznete. Intra intr-un restaurant, unde ii omoara pe toti, ramanand numai cu servitorii, o scena de dans iar dupa aceea continua scapand impreuna de politie.
Acum parerea mea despre clip. Clipu' e bun, dar nu m-a impresionat asa de tare precum Bad Romance. E din cauza piesei, care dupa mine e cea mai slaba de pe album. Ma enerveaza Beyonce. La nivel tehnic insa, il depaseste cu mult pe "micul" Bad Romance. Mult mai dichisit.
Deci da, nu e mai bun ca BR. E un mini-film in care se mai prezinta si piesa. In sfarsit:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea