13 noiembrie 2011

New video: VUNK feat. Antonia - Pleaca

Vunk-pleaca1
 În sfârşit, parcă după un secol din momentul în care au prezentat cântecul, Vunk si Antonia lansează clipul single-ului rezultat din colaborarea lor.

Chiar dacă piesa a fost iniţial destinată Tinei Geru şi i-a servit acesteia drept argument pentru participarea la etapa naţională a Eurovisionului, odată cu premiile industriei muzicale din România găzduite in luna august la Braşov, trupa Vunk a cooptat-o pe Antonia pentru o reînregistrare live a piesei. Acest lucru se datorează faptului că cel care a compus melodia pentru Tina este chiar Cornel Ilie, vocalistul trupei.

Dacă Tina nu prea a stârnit atenţia publicului în 2009, Antonia cu siguranţă a atras atenţia asupra proiectului. Nu pot să contest alegerea trupei, Antonia chiar se potriveşte atât ca voce cât şi ca look şi atitudine şi este o oportunitate mare pentru aceasta în cariera sa de cântăreţ solo pe care a îmbrăţişat-o nu de mult timp. Pot să zic ca muzica românească avea nevoie de această colaborare, iar acest lucru se observă în popularitatea din ce în ce mai mare a melodiei atât în mediul online cât şi pe radio.

Vunk şi Antonia au decis să dea drumul la toate resursele de promovare şi l-au pus pe Silviu Mustăţea pe scaunul de regizor al clipului filmat undeva într-o hală din afara Bucureştiului. Chiar dacă (spun eu) se putea mult mai bine, materialul video este clar superior altor kitsch-uri popcornice.

Închei cu vorbe de laudă la adresa tuturor implicaţi în acest proiect! Keep on going!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea