12 noiembrie 2011

New single: Rihanna - You da one

 Nu stiu de unde Rihanna gaseste atata energie pentru a inregistra atatea materiale intr-un timp atat de scurt. Dupa cum probabil stiti, Rated R nu prea a avut succesul scontat, insa casa de discuri a Rihannei s-a asigurat ca aceasta sa inregistreze un album-hit. LOUD, discul despre care vorbesc, a venit repede repede si a fost un absolut hit. Only girl in the world, S&M si mult mai recenta Man down au fost si inca mai sunt single-uri fruntase.

Fie Def Jam vrea sa scoata cat mai multi bani din proiectul Rihannei, fie cantareata are nevoie de a face muzica in acest moment. De ce putem fi siguri este faptul ca al SASELEA disc al brunetei/roscatei/orice culoare vrei tu urmeaza sa apara pe 18 noiembrie! Dupa ce We found love, colaborarea cu genialul Calvin Harris, a ajuns no. 1, 'You da one' vine sa confirme faptul ca Rihanna este in stare sa marcheze inca un hit pe lista sa. Single-ul este extras de pe 'Talk that talk', viitorul material semnat RiRi, si este produs de cunoscutul producator Dr. Luke care a lucrat cu toata crema muzicii comerciale americane.

'You da one' sunt sigur ca va deveni cunoascuta, insa mie nu imi place la fel de mult precum 'We found love'. Insa asta e o chestie relativa si neimportanta pentru succesul piesei.

Ascultare/minunare!

<strong>Rihanna - You Da One (CDQ)</strong><br /> <br /> Asculta mai multe audio pop <br />

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea