02 decembrie 2010

Spark - Revolving

Presupun că nu ştiţi cine e Spark. Nici eu nu am ştiut până ieri când am văzut că Little Boots(una dintre artistele mele preferate) a republicat un tweet de-al lui Spark pe Twitter. Curios, am dat click şi am ajuns la noul single al acestei cântăreţe, Revolving.
Revolving nu e o piesă uimitoare, fermecătoare etc.-uri denastea. E o piesă care îţi place mai mult cu fiecare ascultare şi care face parte din categoria `muzică bună´. Pe mine m-a captivat datoriă începutului misterios şi uite aşa m-am ales cu o nouă piesă în playlist. Am vrut neapărat să v-o prezint pentru că simt că Spark va deveni o artistă cunoscută în 2011.
Jessica Sparkle Morgan, numele ei de naştere, are doar 18 ani şi are deja două single-uri lansate: Shout out the moon şi Revolving. S-a născut în Liverpool, Anglia, iar la vârsta de 12 ani a început să cânte la chitară şi să îşi compună propria ei muzică. În perioada 12-31 mai 2010 a cântat în deschiderea Marinei (and the Diamonds :x:x:x) în The Gem Tour. Precum v-aţi dat seama, în prezent promovează Revolving.

2 comentarii:

  1. Sa nu luam in considerare vizualizarile de pe Youtube si parerile altor persoane, daca tu zici ca acesta melodie se incadreaza la "muzica buna", dupa cum scrie mai sus, te inseli...
    Blogul acesta caracterizeaza personalitatea ta, in special partea muzicala.Daca tu spui ca este din categoria "muzica buna", este, dar in Top-ul TAU.
    Pe acest blog, tu exprimi ce crezi tu, dar majoritatea articolelor infatiseaza parerea a mai multe persoane, nu doar a ta.
    Deci...incearca sa vorbesti la persoana I, sa se observe ca vorbesti despre pasiunile tale muzicale, nu despre pasiunile altora.
    Spor la treaba...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de critica constructiva, oricine ar fi acolo :)

    RăspundețiȘtergere

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea