13 martie 2011

Ok... so this is the end

Dupa ce am facut un mic sondaj de opinie, am decis sa inchid acest blog si sa ma retrag din online.
Nu are rost sa continui sa scriu doar pentru mine. Nu are rost sa-mi pierd timpul cu ceva ce nu e apreciat. Nu ma asteptam sa am mii de vizualizari pe zi si sute de comentarii, dar nici sa fiu "aratat cu degetul" pentru ceea ce fac. Am vrut ca blogul asta sa fie un loc unde sa pot sa imi impartasesc opiniile despre diverse subiecte, si chiar am realizat asta. Mi-a placut sa scriu despre tot ce am vrut si despre tot ce am crezut ca merita sa fie scris despre, si am facut asta timp de un an si cateva luni.
Dar cum totul are un sfarsit, am decis sa inchid blogul. Stiam ca in Romania daca faci ceva bun(nu sunt narcisist, dar fata de toate ziarele acelea prostesti, consider ca blogul meu a fost mai de calitate) esti luat de prost. Si exact asta s-a intamplat. Cum a spus si un "anonim": "e spre binele tau sa abandonezi acest blog". Nu vad care ar fi scopul sa scriu pentru cativa oameni care mi-au apreciat ceea ce am facut (si poate inca apreciaza). Acestia au adresele mele de mail/messenger si daca vor dori parerea mea despre ceva, mi-o vor cere.
E penibil ca anonimi veneau si comentau de rau pe blog, ascunzandu-se in spatele unui "zid", in timp ce eu mi-am dezvaluit identitatea si nu mi-a fost teama sa-mi exprim opiniile in mod direct. Dar asta e...
So, this is goodbye!

Un comentariu:

  1. Sincer numai ce am dat de blogul tau pe net si am citit acest articol, imi pare rau ca te-ai lasat influentat de niste persoane "anonomi" care precis ca nimic nu au realizat in viata sa si incearca pe ceilalti sa-i impiedece sa se afirme. Dar daca aceasta e decizia ta finala, fie cum vrei caci e a ta decizia nu a mea :)) Numai bune!

    RăspundețiȘtergere

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea