17 februarie 2011

Grammy Awards 2011 - Part 2

Ieri am postat prima parte a impresiei mele despre premiile Grammy, dar aveam de gand sa fie doar un mare post. Insa problemele cu conexiunea la net m-au impiedicat.
Deci: am prezentat nominalizarile + castigatorii, poze de pe covorul rosu iar acum urmeaza interpretarile live. De data aceasta le voi prezenta pe toate cu o mica opinie despre acestea.
Ordinea este aleatorie, oarecum.
Un moment frumos, un tribut adresat legendarei Arethei Franklin, din partea Christinei Aguilera, Florence Welch(Florence and the Machine), Jennifer Hudson, Yolanda Adams, Martina McBride. Toate au demonstrat ca au voci uimitoare si ca sunt dive realizand o intepretare eleganta.

211213232
Încărcat de yardie4lifever2. - See video of the biggest web video personalities.
Au urmat B.o.B si Bruno Mars, alturi de Janelle, cei doi cantand cunoscuta lor piesa Nothin' on you. A fost frumos, amandoi au aratat eleganti si adevarati domni in costume, iar Janelle a indeplinit doar un rol de background singer.

Momentul enervantului Bieber si al sau mentor, Usher. Amandoi aroganti. Era mai bine cand Usher facea R&B adevarat si cand Justin statea acasa.
 
21121321554
Încărcat de yardie4lifever2. - See video of the biggest web video personalities.
Rihanna si Drake cu a lor piesa What's my name? Rihanna - si-a imbunatatit calitatile vocale, cel putin pe aceasta piesa, insa se aude mai mult pozitivul ce ruleaza in fundal decat vocea ei. Drake - e ok, nu-mi displace, dar nici nu il ador. Miscarile ei nu-mi plac!

Rihanna din nou cu Love the way you lie(part 2) in duet cu Eminem. Vocea ei e tot nesigura pe notele inalte, dar apreciez ca s-a chinuit sa cante cat de cat ok. Eminem - inca bun. Li se mai alatura pe parcurs Dr. Dre. Momentul e ok.

Si acum piesa Fuck you, intepretata de Cee Lo Green si Gwyneth Paltrow. Decor frumos, ce se conformeaza oarecum cu ideea clipului, insa Cee Lo arata ca un bufon si vocea lui nu suna la fel de bine precum pe pozitiv. Dar Gwyneth... e superba! Voce - perfecta, tinuta - perfecta, si look - perfect. Un moment foarte tare. Cel mai bun de pana acum.

Iar acum dragutica Janelle Monae cu piesa Cold war, care desi pare de vreo 18 ani, are de fapt 25. Insa are o voce puternica si un stil frumos. Outfitul masculin i se potriveste.

Katy Perry a cantat balada Not like the movies, de pe albumul Teenage Dream, si single-ul cu acelasi nume. Se observa o evolutie in materie de interpretari live. Insa cel mai mult greseste la Firework, piesa care nu a fost cantata la Grammy. In rest show-ul a fost ok, o parte lenta si apoi una mai dinamica si mai fun. Dar, rochia e totusi putin prea scurta.
 
211213215726
Încărcat de yardie4lifever2. - See video of the biggest web video personalities.
Trupa Lady Antebellum a cantat si ea un medley compus din piesele If you don't know me by now, American honey si Right now. Sunt ok cei trei cantareti, insa genul abordat de ei nu ma prinde.

 Pentru prima interpretare live a piesei Born this way, Lady Gaga a facut o treaba buna. intro-ul creepy in care iese din ou, dansul si orga + sfarsitul piesei sunt punctele forte. Nu e cel mai bun show al ei, dar este oricum peste medie.
 
Egg
Încărcat de caseycarlsonx1. - Watch feature films and entire TV shows.
Cam atat am avut de spus si prezentat. Cei care au mai cantat au fost Muse(cu Uprising), Miranda Lambert(The house that built me), Mumford & Sons The Avett Brothers Bob Dylan(The Cave Head Full of Doubt Maggie's Farm), Norah Jones John Mayer Keith Urban(Jolene), Barbra Streisan(Evergreen), Mick Jagger Raphael Saadiq(Everybody needs somedbody to love), Arcade Fire(Month of may, Ready to start).

Editia din anul acesta(adica a 53-a din istoria premiilor) Grammy a fost plina de nume mari, artisti debutanti si per total a fost ok. Nu a fost la fel de spectaculoasa ca cea de anul trecut, cand Lady Gaga si Elton John au deschis cu o interpretare pur si simplu spectaculoasa. Dar na, nici editia asta nu e de lepadat.
Maine am sa revin cu pareri si opinii despre BRIT Awards(Premiile Muzicale Britanice). Va salut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea