06 noiembrie 2010

Natasha Bedingfield - Strip Me

Natasha Bedingfield e una dintre cele mai apreciate artiste britanice din ziua de azi. Muzica ei a fost intotdeauna de calitate, vocea ei a fost intotdeauna exceptionala si stilul ei nu a fost niciodata vulgar.
Anul acesta ea şi-a plănuit revenirea pe piaţă cu albumul intitulat Strip me. Primul single a fost Touch, o piesă tipică Natashei, dar care nu a avut suficientă putere ca să mă cucerească precum a făcut-o Strip Me, al doilea single de pe albumul omonim.
Compusă de Ryan Tedder, solistul formaţiei One Republic, piesa este o dovadă pop pură. Este sweet, dar totuşi dinamică şi te face să o iubeşti pe loc. Ritmul  tobelor şi influenţele electro din fundal ajută vocea Natashei să propulseze mesajul ferm al piesei. Strip me face o aluzie la total altceva decât ceea ce oferă piesa. Defapt, Strip me este în acest caz un sinonim la descoperă-mă, acesta fiind şi povestea versurilor în care personajul încearcă să îşi apere calităţile cu hotărâre şi cu stăruinţă.
Clipul filmat adiacent are înclinaţii imagistice clare. Cadrele se desfăşoară în concordanţă cu evoluţia versurilor, chiar acentuând mesajul transmis. Se observă tendinţa prin care mulţi artişti sunt "muşamalizaţi" pentru a se conforma standardelor moderne ale muzicii, aici interevenind Natasha cu personalitatea sa puternică, împiedicând acest lucru cu naturaleţea ei şi modestia ei. Este un clip genial ce primeşte lejer nota 10 din partea mea.

Un comentariu:

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea