02 octombrie 2010

Shontelle - Perfect nightmare


După ce a avut parte de un hit în Billboard Top 100 cu piesa Impossible, Shontelle revine cu încă o piesă ce doreşte să reprezinte încă un succes pentru cântăreaţa din Barbados. "Perfect nightmare" a apărut undeva prin august, finele lunii, având producţia realizată de către Darkchild.
E o piesă cu mesaj asemănător celui prezentat şi de Impossible, reprezentând relaţia de iubire a doi oamenim care din păcate nu decurge extraordinar. Astfel Shontelle se găseşte prinsă într-o relaţie din care nu poate evada.
Piesa e o combinaţie dintre pop, R&B, până şi dance. Începe cu intro de pian, specific genului pop, iar pe la minutul 1:15 piesa capătă un ritm de dance, în timp ce se păstrează linia melodică R&B şi puţine elemente ritmice din acest gen.
Pentru a-şi putea propulsa piesa cât mai sus în topurile de specialitate, cântăreaţa a filmat un videoclip. Are parte de o regizare foarte bună, o iluminare excelentă şi un dans frumos. Cadre bine-trase, elegante, ţinute ne-exagerate şi o mică poveste de dragoste spusă sub forma unei structuri de amintire, clipul primeşte eticheta de "interesant".
Eu sunt mulţumit de acest single. Este o continuare bună pentru Impossible, însă e puţin mai de calitate. Dacă va avea succes, va rămâne de văzut. Cert este însă că Shontelle intră în top artiştilor mei preferaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea