02 august 2010

Wildboyz ft. Ameerah - The Sound of missing you

Cantareata belgiana de origine tunisiana Ameerah a lansat cu ceva timp in urma[decembrie 2009] noul ei single in colaborare cu Wildboyz. Piesa se numeste 'The sound of missing you', incadrandu-se, cel putin pentr mine, intre cele mai reusite piese ale lui 2010. Genul e un dance modern ce pastreaza totusi specialitatea caracteristica dance-ului.
Imi place faptul ca incepe sa fie difuzata si in Romania, insa ma tem ca este o exceptie, radiourile din tara difuzand un maximi de 30 de piese pe parcursul intergii zile, multe dintre ele fiind difuzate chiar si de 3 ori in 30 de minute.
Revenim la Ameerah. Piesa acesteia este deja un hit in Belgia, iar eu cred ca totul se datoreaza elegantei cu care a fost compusa si orchestrata melodia, instrumentalul potrivindu-se perfect cu vocea frumoasa a interpretei.
Versurile schiteaza povestea suferintei de dupa plecarea persoanei iubite si incapacitatea de moment de a reveni la normal, drumul recuperarii fiind presarat cu felurite obstacole.
In final, instrumentalul, vocea, versurile, clipul[ce prezinta si el ideea singuratatii, intr-un mod foarte frumos, imbinand cadrele bine-trase si costumatiile moderne] alcatuiesc ceea ce numesc eu un complet si original produs comercial[unul dintre putinele de acest fel].

2 comentarii:

  1. Prea tare melodia,imi place la nebunie.Ma lasat fara cuvinte din clipa in care am auzito.super melodie.

    RăspundețiȘtergere

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea