12 decembrie 2009

The Fame Monster

Albumul a fost lansat. Piesele sunt tari de tot. De ce sa nu fac o recenzie?
Bad Romance
Piesa asta o stiu inca de cand era pui, adica demo. Imi placea de pe atunci. O aveam pe repeat si dansam ca un fraier prin casa[PS. nu sunt, chiar daca par]. Asteptam varianata finala care pur si simplu era mai buna cam ca orice auzisem in ultima vreme. Are un videoclip ce a socat pe multi. Merita aplaude!

Lady GaGa - Bad romance
Asculta mai multe audio Muzica
Alejandro
Si pe Alejandro il stiu de cand era pui. Il stiu cam din aceeasi perioada de cand o stiu si pe Bad Romance. Suna la fel de bine. Trebuia sa ajunga single. Dar nu. Ma rog. Imi place inceputul funny si refrenul care te face sa canti cu GaGa.
Monster
Ajungem si la piesa care da numele albumului. Inceputul e unul care te face sa asculti in continuare piesa! Ea ne spune povestea unui baiat-monstru ce-i mananca inima GaGutei. Tolomacu' dracului :))!
Speechless
Piesa asta e cea mai sensibilizanta piesa de pe album. Ea are o importanta destul de mare pentru GaGa, ea dedicandu-i aceasta piesa tatalui ei, care in acea perioada trebuia sa fie operat de urgenta la inima. Steffani i-a dedicat aceasta melodie tatalui ei din cauza ca el a sprijinit-o intotdeauna si n-a lasat-o balta nici cand ea credea ca va ceda. A sprijinit-o chiar si atunci cand a vazut-o facand striptease. A sprijint-o fara egal. Si din aceasta cauza Lady ii multumeste in acest fel. Dupa spusele GaGutei, piesa a fost scrisa si inregistrata intr-un moment de depresie. Totul nu-i mai parea roz. A scris aceasta piesa printre lacrimi....
Dance In The Dark
Dance in the dark este o piesa ce mie imi place tare mult! Are o coperta bestiala! Un instrumental super si originala, ca orice alt instrumental al GaGutei. Cu siguranta va ajunge single si va uimi din nou cu un super-videoclip!

Lady Gaga - Dance In The Dark
Asculta mai multe audio Divertisment
Telephone
Acesta melodie e revansa data de Beyonce, pentru participarea lui Lady GaGa la remixul piesei "Video Phone". Videoclipul e unul oribil! Se vede cand GaGa nu-si lasa amprenta peste munca ce-o face. Telephone e o piesa destul de frumoasa. Dupa mine, e cea mai slaba piesa de pe album. Nu stiu de ce. Mi se pare prea de suprafata. In schimb imi place instrumentalul si vocea de la inceputul piesei. Si urasc partea lui Beyonce. Mai bine nu venea in ajutor.

Lady GaGa & Beyonce - Telephone
Asculta mai multe audio Muzica
So Happy I Could Die
Dupa unii, So Happy I Could Die e cea mai slaba piesa de pe album. Pentru mine nu. Uite inca o dovada ca eu sunt contra societatii. Inceputul unei piese are un mare imapct asupra mea. GaGa resuseste sa ma atraga din nou cu un inceput bestial. Refrenul este unul dragut. E mult mai bun decat cel de la Telephone! Cred ca e cea mai lenta piesa de pe album. Ar fi momentul de respiro al LP-ul[LP=long-play, pentru cei ce nu stiu].

Lady Gaga - So Happy I Could Die
Asculta mai multe audio Divertisment
Teeth
Ajungem si la ultima piesa a albumul. Teeth! Inceputul e iar unul foarte tare. Mi se pare mie sau da inspre country cu ritmul? Oricum ar fi, mie imi place! E tare si jucausa. Cu un videoclip la fel de tare precum cel de la Bad Romance ar putea ajunge No.1. Are ceva ce-mi place si m-atrage. Ceva pe background. Nu stiu. Poate vei simti si tu la fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea