06 decembrie 2009

Alexa

De azi vreau sa incep o noua rubrica. Vreau sa scriu in ea despre artisti ce imi plac mie, dar, din pacate nu sunt remarcati de societate.
Asadar prima artista cu care incep aceasta noua rubrica este Alexa.
BIOGRAFIE: Alexa e o artista de origine romana. Ea s-a nascut pe 14 iunie 1985, cu numele adevarat de Niculae Alexandra. A indragit de mica muzica, si acum tot ce vrea e sa fie remarcata. Dar acest lucru nu prea se intampla, din cauza prostiei muzicale din Romania! A terminat Facultatea de Jurnalism Hyperion si a participat la mai multe concursuri muzicale: Scoala Vedetelor nr.2 in 2005, Festivalul Mamaia 2006, Megastar tot in anul 2006, obtinand locul 3! Felicitari!
A cantat in turneul national al baietilor de la Simplu, iar acum lucreaza ca reporter muzical la Kiss TV! A castigat premiul "Miss Press' la Gala Ziaristilor [Antena 1]
Trebuie sa mai precizez ca a mai participat la selectia nationala a Eurovisionului 2009, cu piesa A Girl Like Me si One Last Night. Din pacate, nu a ajuns sa ne reprezinte cu nici o piesa. Deoarece avea destule sanse. Asta e, needucarea se observa din nou. Si nu needucarea ei, ci a societatii romanesti.
Mie imi place foarte mult A Girl Like Me, suna foarte addictive, pot sa spun ca ceva nou pentru Romania. Melodia e compusa de cei de la Play&Win[uite ca pot face muzica si pe gustul meu], avand versuri scris chiar de Alexa! Felicitari inca o data, deoarece nu repeta obsesiv o anume rima, precum Inna.
One last night este o balada interpretata tot de Alexa, numai ca acum este compusa de Cornel Ilie de la Vunk, avand versuri scrise tot de el. Dar vocea Alexei compenseaza pentru neimplicarea ei in scrierea piesei. Chiar are voce. Nu ca alte lalaite din fenomenul house[Roller Sis, Nya].
Imi pare tare rau ca nu este remarcata ca artista. Pacat ca nu a remarcat-o o casa de discuri BUNA, care nu-si bate joc de artisti. Pacat. Dar asta e. House-ul cucereste tot. Dar victoria lui se va sfarsi de la un moment dat. Si atunci va veni victoria pop-ului, cu Alexa in frunte.
Tind sa o apreciez pe Alexa ca fiind una dintre cele mai bune voci din Romania, una dintre cele mai bune canterete recente de pop. Eu continui sa o ascult. Continui si continui pana cand ii va veni perioada de triumf in muzica. Cel putin are noroc in televiziune, fiind unul dintre cei mai buni reporteri Kiss. Va las. Saptamana viitoare va voi prezenta alta artista subapreciata. Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea