03 octombrie 2011

New video: Grasu XXL feat. Guess Who - LaLa Song

Grasu-xxl-lala-song-album-unu1
 Grasu XXL si Guess Who o tin numai in colaborari! Cei doi au mai lansat un single impreuna numit 'LaLa Song' la inceputul lunii septembrie, iar daca ar fi sa ne luam dupa numarul vizualizarilor si faptul ca incepand de azi are si un videoclip, putem zice ca va fi hit!

Grasu si Laur au filmat alaturi de prietenul lor Spike materialul video dedicat melodiei in luna mai a acestui an intr-un club din Bucuresti unde au fost prezenti in jur de o suta de fani pentru a-i sustine pe acestia si a aparea in clip. Spike a facut inca o data treaba excelenta cu regia, iar baietii au stiut sa se comporte amuzant pentru ca ceea va rezulta sa primeasca stampila de clip caterinca. E exact in genul piesei, usor, fara prea multa bataie de cap.

  'LaLa Song' va fi inclusa pe urmatorul album marca Grasu XXL cu numele de 'Unu' ce va aparea "in curand".  Single-ul a fost compus chiar de cei doi in colaborare cu Marius Moga (vad ca micul Mozart isi baga nasul si prin hip-hop) si Ciprenko, un nou cantaret ce urmeaza si el sa isi lanseze albumul de debut cat mai repede.

Pana una alta, dati si voi un play si vedeti daca va place :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea