02 octombrie 2011

New single: Lady Gaga - Marry the night

Lady2bgaga2b-2bmarry2bthe2bnight1
 Se pare ca Gaga nu e multumita de faptul ca nici You and I nu a atins pozitia fruntasa a Billboard Hot 100 si a decis sa lanseze cel de-al cincelea single de pe 'Born this way', adica 'Marry the night'!

Melodia compusa si produsa chiar de Gaga impreuna cu Fernando Garibay a primit critici favorabile inca de la lansarea albumului, si a atins pozitia 11 a topului Gaon din Coreea de Sud, fara niciun fel de promovare. Compozitia e inspirata de Bruce Springsteen, ritmurile dance-pop se impletesc cu sunetele house iar din aceasta combinatie rezulta o piesa ritmata, ce prezinta iubirea cantaretei fata de orasul natal, New York. Multi fani si critici au asemanat piesa cu o o alta productie epica venita din partea Gagutei, 'Dance in the dark', care a fost si este una dintre cele mai apreciate melodii de pe 'The Fame Monster'.

Eu ma bucur ca 'Marry the night' va deveni noul single intrucat este una dintre piesele mele preferate de pe BTW si nu numai, si sunt sigur ca Gaga va filma un alt videoclip 'outstanding'.

Va place sau va vine sa o impuscati pe LG?

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea