08 martie 2011

Adele - Someone like you

Chiar daca primul single de pe cel de-al doilea album al ei, numit Rolling in the deep, nu prea a starnit mare circ in topuri si in presa, el s-a dovedit a fi un single de succes. A ajuns pe locul al doilea al UK Singles Chart, iar albumul de pe care face parte(21) a devenit un no.1 in peste 17 tari.
A doua melodia promovata se numeste Someone like you. Fiind vorba de minunata Adele, nu se poate vorbi despre o piesa rea sau mediocra. Someone like you este o balada acompanianta doar de un simplu pian si de vocea cantaretei, avand niste versuri scrise cu suflet si cantate din inima. Ele vorbesc despre o relatie sfarsita, despre drama iubitei cand iubitul se indragosteste din nou si trece peste momentul greu de dupa despartire, si despre atitudinea pe care fata o are fata de fostul, ea exprimandu-si bunele ganduri si urarile la adresa noii perechi, ignorand, totodata, adevaratele sale simtaminte care inca ard in sufletul ei.
E un mesaj puternic si frumos, ce merita ascultat si aplicat, o invatatura pe care Adele a desprins-o din fosta sa relatie. E o demonstratie vie a ceea ce inseamna adevarata iubire care nu se termina atunci cand relatia ia sfarsit, si despre constientizarea ca acest fel de iubire vin o singura data in viata, si tot ceea ce se poate face cand relatia se destrama este meditarea asupra greselilor din trecut si pastrarea permanenta in suflet a persoanei iubite, chiar daca ea nu mai este langa noi.
E una dintre cele mai frumoase balade pe care le-am ascultat, si vine din partea uneia dintre cele mai frumoase si unice artiste pe care Anglia le-a produs.
 e LIVE:

 
La multi ani tuturor fiintelor care se cred femei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea