09 octombrie 2011

News: Melanie Fiona, Susan Boyle, Beyonce, Pixie Lott, Kelly Clarkson,

Logo-news1

Pentru ca in ultima vreme scoala mi-a cam rapit tot timpul, nu am mai putut posta stiri la fel de des precum obisnuiam. Azi am ceva timp liber si am decis sa adun intr-un articol cele mai importante miscari din muzica din ultimele zile.

Incep cu Melanie Fiona care a lansat videoclipul celui mai nou single al sau, 4AM, ce suna intr-un mare fel. Sper ca Melanie sa-si recastige succesul pe care l-a avut cu 'Give it to me right'.

Cantareata scotiana Susan Boyle a lansat de asemenea un nou clip, destinat promovarii piesei 'You have to be there'. Static si simplu, clipul debordeaza eleganta si este exact ce ii trebuie unei asemenea compozitii.

 

Beyonce graviduta continua promovarea LP-ului '4' prin intermediul videoclipului melodiei 'Countdown'. Adria Petty a regizat materialul ce e amuzant si energic, chiar daca sarcina cantaretei inainteaza incet. Bravo Bey!

<strong>Beyonce - Countdown (Official video)</strong><br /> <br /> Vezi mai multe video din muzica <br />

Saptamana trecuta a fost una prielnica lansarii de noi clipuri, britanica Pixie Lott completeaza lista celor care au ales sa lanseze materiale video. Cel de-al doilea single de pe secundul album al acesteia, 'What do you take me for', a primit unda verde la clip. Admirati-o pe noua si sexy Pixie!

Gata cu clipurile! O noua piesa de pe cel de-al cincelea album marca Kelly Clarkson ce urmeaza sa apara pe 24 octombrie a aparut in online! 'What doesn't kill you(Stronger)' este compozitia proaspat lansanta si suna extra-bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea