05 martie 2011

Oh Land - Sun of a gun

Nanna Øland Fabricius e o noua senzatie muzicala ce vine incetul cu incetul din umbra micutei Danemarce. Oh Land, pe numele sau de scena, a lansat anul acesta primul sau single oficial, Sun of a gun, de care vreau sa va vorbesc azi.
Daca Jessie J a fost prima artista care a inaugurat proiectul "VEVO Lift"(care ia un artist, ii ia un interviu despre cum a ajuns sa faca muzica, il pune sa cante doua-trei cantece live si il pune pe net), Oh Land este cea de-a doua ce a primit privilegiul de a fi promovata prin aceasta campanie. Poate daca nu era VEVO, Nanna era inca in anonimat, referandu-ma aici pe plan internationl. Deci, VEVO nu sucks!
Piesa poate fi numai laudata: e pop, dar nu foarte pop. E electro, dar nici chiar asa tare. E dance, dar nu prea mult. E comerciala, dar nu exagereaza. Concluzia -> e PERFECTA! Serios, chiar e. O da, sa nu uit: are versuri ce nu implica cum sa te imbraci de sexy pentru club sau orice alta sintagma legata de mersul in club. Si sunt niste versuri inteligente, nu prostii de mana a doua.
O, si clipul... e foarte frumos. Spun de la inceput ca nu are un scenariu amplu, ci e unul pur de imagine. Insa s-a mers pe ideea asta si s-a incercat un clip de imagine de calitate. Si da, le-a iesit. Au folosit zapada si becurile si au creat ceva destul de creepy. Au folosit oglinzile si iarasi becurile si au facut ceva misterios. Au folosit rochii lejere si costumatii simple, fara multe zorzoane. Si de apreciat ca nu au dezbracat-o pe Nanna, ci au pastrat decenta necesara pentru un videoclip ce insoteste o melodie. Nu cum s-a obijnuit in ultima vreme sa se faca clipuri care dau in casete porno.
Si chiar poate canta live.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea