30 ianuarie 2011

Live: Jessie J

Jessie J si-a facut un debut controversat cu piesa Do it like a dude. Chiar daca multi au inceput sa arunce cu noroi in ea, mie mi s-a parut ca are o voce extraordinara live. Piesele sale acustice suna chiar mai bine decat cele de studio, iar vocea ei e puternica si Jessie o poate ridica destul de mult.
Deci, prima piesa acustica pe care vreau sa v-o prezint de noul ei single Price tag. Cantata in emisiunea Later live... with Jools Holland, cred ca este una dintre cele mai bune interpretari live ale ei. Un chitarist, vocea ei, un show simplu si frumos:

A doua melodie este varianta acustica a Do it like a dude. Din nou, o interpretare buna, care dovedeste ca Jessie se chiar stie cu "jocurile vocale"

Ultima bucata este Who you are, care se afla pe albumul ei de debut. Cantata la metrou in New York, piesa e interpretata foarte frumos, si demonstreaza ca britanica poate sustine un spectacol chiar si in cele mai simple locuri, precum ar trebui sa poate fiecare cantaret care se numeste "artist".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea