04 noiembrie 2010

Ruby - Get High

Ruby este o nouă cântăreaţă apărută pe piaţa românească. Chiar dacă pare o copie ieftină a Innei, Ruby e mult mai "reală". Nu cred că are aceeşi calitate a vocii precum Inna(care are o voce destul de bună), însă îmi place mai mult Ruby decât Alexandra Apostoleanu.
Single-ul de debut al Claudiei(Ana Claudia Grigore este numele de naştere al cântăreţei) a fost Touch Me, o piesă bună care aborda un dance uşurel, cu o vocea foarte auto-tunată deci nu îţi puteai face o impresie despre cum sună vocea ei fără a fi modificată. Mi-a plăcut şi încă îmi place Touch Me, e o piesă ce putea fi hit chiar dacă nu e popcorn. Însă nu a fost un hit, dar s-a auzit(şi probabil încă se mai aude) prin Cipru, Argentina şi alte ţări.
Get High e şi ea o piesă bună. Când am auzit-o prima dată am fost uşor dezamăgit, cred că intră prea mult în "brânza" muzicii nasoale numită house românesc. Însă totuşi are un altfel de ritm, cu uşor alte instrumente şi cu o voce destul de naturală. Despre vocea ei nu sunt prea multe de spus, momentan. Are o voce ciudată şi mulţi o consideră nasoală. Nu e suavă, e ascuţită şi bună pentru dance. E o altfel de voce(referându-mă la timbru). Nu se ştie cum sună live. Ruby nu a avut până acum nicio apariţie live la TV sau oriunde altundeva. Ar trebui să aibă o voce ok live având în vedere că a absolvit un liceu cu pregătire muzicală. Mesajul piesei constă în relaxare, şi apreciez faptul că nu s-a insistat exagerat de mult pe ideea aceea de dragoste existentă cam în fiecare piesă scoasă pe piaţă de diferiţi solişti. E un mesaj universal, ceea ce ar trebui să prindă. Până acum are multe păreri de bine şi puţine de rău, asta fiind o chestie importantă ce ar putea duce la airplay masiv. Dacă se va întampla asta, rămâne de văzut.
Piesa e în colaborare cu Juan Magan, cel care a colaborat şi cu Inna la Un momento, acesta fiind motivul pentru care mulţi cred că Ruby ar copia-o pe respectiva, însă acest lucru este greşit, Ruby declarând ca Juan Magan a vrut să colaboreze şi la Touch Me, însă doar acum a avut parte de această colaborare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea