09 noiembrie 2010

Jessie J - Do it like a dude

Jessie J este o nouă cântăreaţă din UK, una dintre scriitoarele hitului Party in the USA a lui Miley Cyrus. Jessie a decis să se lanseze şi ea în industrie, primul ei single Do it like a dude fiind prima ei piesă de acest gen. Pe 8 noiembrie a apărut şi clipul piesei.
Do it like a dude e o piesă dinamică, puternică şi cu multă personalitate(caracterstică importantă în ziua de azi, până şi artiştii consacraţi în anumite stiluri muzicale se dau pe dance - U2, se zvoneşte că lucrează cu Guetta la o piesă dance, efectul de turmă arhiprezent în România). E o evoluţie enormă faţă de Party in the USA. Atitudinea lui Jessie e una colţuroasă, de neabordat. Vocea ei sună ciudat şi se potriveşte perfect pentru acest gen de rap feminin. Un astfel de exemplu avem şi în România, google JJ. Clipul de promovare accentuează această idee transmisă de piesă într-un mod frumos şi cu o mică notă de vulgaritate ascunsă printre cadre. E un clip excelent, având în vedere că este clipul de debut al acesteia.
Jessie J are deja ceva succes în UK, unde Do it like a dude a prins binişor. Sper să o vedem în topuri în poziţile de vârf, având talent(voce şi fler la compunerea pieselor) şi o personalitate specială.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea