28 noiembrie 2010

Ellie Goulding - Your Song


Ellie Goulding a lansat pe data de 12 a acestei luni noul ei single, un cover după piesa Your Song a lui Elton John. E o piesă sensibilă, emoţionantă şi melancolică, numai bună de ascultat în aceste zile urâte şi friguroase, cu o cafea de ceai, cafea, ciocolată caldă alături de o carte sau un film. La britanici e cam echivalentul unei colinde la noi, aşadar toţi fanii lui Ellie din UK speră ca acestă piesă să urce pe locul 1 al UK Singles Chart. Deocamdată e pe 3, având 2 săptămâni în top şi o urcare spectaculoasă de 36 de locuri! Singurele piese care ar putea să o detroneze în momentul de faţă sunt The Time - Black Eyed Peas şi Like A G6 - Far East Movement.Să sperăm că va urca până pe 1 şi va fi astfel primul single al ei care ar atinge această poziţie.
Pentru a promova melodia, Ellie a filmat un videoclip simplu şi frumos, ce o prezintă pe această în jurul prietenilor şi lucrurilor care îi plac. O reţetă destul de ok, dacă e să ne luăm după numărul de vizualizări pe Youtube: aproape 2 milioane în 2 săptămâni.
Mie îmi place mult ce a făcut cu piesa, are o voce bună pentru a o cânta şi un accent englezesc format, ceea ce e un avantaj şi totodată o chestie care o poate face să fie cea mai de succes piesă a ei. Varianta lui Elton John e ok, dar modul în care o cântă Ellie mi se pare mai frumos. E doar părerea mea şi atât.
UPDATE: piesa a urcat pe locul 2, iar mâine se lansează albumul Bright Lights, o relansare a albumului Lights cu câteva piese noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea