21 august 2010

Robyn - Hang with me

Hang with me este primul single de pe Body Talk pt 2, fiind de asemenea şi în playlist-ul de la primul album din serie, însă doar într-o variantă acustică. Aşadar Robyn i-a adăugat nişte beat-uri şi a deci să o lanseze ca single.
Sound-ul piesei se aseamănă cu cel abordat de Dancing on my own, mai ales începutul, însă vocea şi linia melodia sunt diferite şi totodată lovely, dându-ţi o stare de relaxare. Versurile sincere sunt la fel de personale precum cele ale piesei de care pomeneam. Cred că asta e una dintre cele mai importante calităţi ale lui Robyn, fiecare piesă pe care ea o scoate având un mesaj personal.
Hang withe me este partea a doua, continuare, la Dancing on my own, diferenţa constân în mesajul mai vesel şi mai al acestui single.
Bineînţeles că beneficiază şi de un videoclip. El nu face nimic altceva decât să accentueze mesajul piesei cu ajutorul unor imagini inspirate de viaţa zilnică a unui artist. Robyn nu e ca un robot. Chiar şi în turneu, ea are cu pe lângă aceasta prietenii, ajutând astfel ca mesajul piesei să fie primit clar de către ascultători.
Robyn e una dintre acei artişti care impresionează prin muzica nesuperficială şi versurile personale şi la naiba de inteligente, astfel făcându-se iubită de mulţi. Nu s-a schimbat pentru industrie. A continuat să işi creeze o imagine după propria plăcere şi a continuat să fie doar cum e ea. E o chestie ce cucereşte tot mai mulţi oameni...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea