08 august 2010

Claudia Pavel - Crazy

Crazy se numeşte cel mai nou single al Claudiei, fiind lansat cam cu o luna în urmă, acum beneficiind sşi de un videoclip.
Chiar dacă este o piesă comercială, tot este diferiftă de tot ce iese pe piaţă în România. În timp ce "Don`t miss missing you˝ a fost o baladă personalaă şi sentimentală, Crazy nu mai se muleazaă pe acel şablon, mergând pe un mesaj mai light si versuri mai jucăuşe.
Faptul pentru care melodia sună aşa "internaţional" se datorează producţiei efectuată de o echipa suedeză renumită cu care Claudia a mai lucrat şi la ultimul său album(Wrong girl for that). Orchestraţia e alcaătuită în proporţie mare de elemente electronice ritmice şi "crazy".
Vizualizând clipul, rămânem în minte cu o idee: nebunie. Nebunia-distracţie exprimată prin dans şi alte chestii de genul ăasta. Avem chiar şi circ, picioroange, foc, bombe, costumaţii nebune, deşert. Avem un clip reuşit, poate puţin inspirat din cel al lui Pink de la Funhouse.
Piesa e poate puţin cam ciudată pentru publicul român, nu cred că va avea un succes fuliminant în ţară. Însă Claudia are fanii ei care o vor duce sus. Afară va prinde mai puternic, toate single-urile de la ultimul album încoace fiind intens promovate în afară, poate chiar mai promovate ca în România. E totuţi o piesă bună, care sunt sigur că poate fi susţinută live de vocea cântăreţei, ăsta fiind un motiv pentru care vreau sa aud piesa live.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea