17 iunie 2010

Katy Perry feat. Snoop Dog - California Gurls

In urma cu cateva zile Katy Perry impreuna cu Snoop Dog au lansat clip la cel mai nou single al cantaretei. Piesa e buna, de vara, sound vesel, voci bune, versuri indraznete. Era si un pacat daca nu beneficia de un clip bun! Oricum, piesa e deja no. 1 in State, Katy revenind cu bine pe piata muzicala. Ea isi va lansa anul acesta si cel de-al doilea album, numit Teenage dream..

Revenind la clip, e mai mult unul de imagine, insa are o mica parte de scenariu. E un fel de Alice in Tara Minunilor, adusa la prezent. Katy este Alice moderna, ajunge in aceasta lume "dulce" care reprezinta California, facandu-si prieteni cutreierind prin acel taram, provocandu-l pe Snoop la "razboi", insa armata acestuia de gummybears malefici e invinsa de armata umana a lui Katy. Sfarsitul arata cum pierzatorul care era la inceput un fel de sef peste acea lume, acum este si el prins in ea.
Eu zic ca se potriveste cu piesa, definind California in totalitate, ca un taram dulce si vesel, in care si razboaiele sunt cu acadele.
Alternative:

Katy Perry ft. Snoop Dogg - California Gurls from Bimmer on Vimeo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea