02 mai 2010

Miley Cyrus - I can't be tamed


Miley incearca incet incet sa se dezlipeasca de imaginea de copil Disney care a avut=o mai multi ani, lansand piese tot mai diferite fata de ceea ce lansa ea in trecut. A inceput cu "When I look at you'[o piesa foarte faina, despre care am si scris] iar acuma continua cu noul ei single intitulat "I can't be tamed", ce a starnit o multime de controverse, cum ca ar semana cu piesele lui Britney. Din nou, aceeasi prostie oarba care nu ar putea sa se bucure de piesa[in caz ca place] sau s-o lase in pace[in caz ca nu place].
Piesa are niste versuri ce vor sa exprime maturizarea cantaretei, insa chiar din cauza asta au si trezit controverse, unii spunand ca sunt cam exagerate. Ele nu trimit inspre un mesaj special, ci inspre "nestapanirea" lui Miley. Eh, sa zicem ca e acceptabil, deoarece si negativul e mai evoluat, cu niste vibe-uri mai electro mai mature, iar totul e diferit fata de piesele ei din perioada HM. Acolo erau niste versuri clar mai copilaresti si niste negative mai uratele... Deci piesa si-a atins scopul. Marcheaza inceputul unei noi perioade Miley, perioada ei mai matura. Sa speram ca va continua in acest fel.
Astept noul album pentru ca sunt curios daca va mai inregistra piese gen "When I look at you"[care pe YT a primit un feedback mai pozitiv decat "I can't be tamed"], dar si cu piese in genul asta mai electro, cu niste versuri pe masura, adica sa nu fie copilaresti.
Nu sunt un fan Miley, chiar nu o am mult la suflet, dar daca imi place ceva ce face ea, ma simt nevoit sa privesc situatia dintr-un punct neutru si sa ma axez doar pe muzica.
PS. Clipul se lanseaza pe 6 mai, pe canalul american E!, si bineinteles il vom vedea si noi pe YT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea