28 octombrie 2009

viata: Vedete de carton

Chiar daca eu sunt impotriva acestor specimene, vreau sa evidentiez prostia lor printr-un articol.
Asadar, de peste doi ani de zile, talk-show-urile si late-night show-urile sunt pline de vedete de carton. Ce inseamna o vedeta de carton? Pai o vedeta de carton e un specimen aparut recent, cu putina minte-n cap si muuulte scandaluri, ori de care sunt ele. Un nou obicei al acestor "vedete" e cantatul. Chiar daca nu au voce, ele se incapataneaza sa cante. De ce? Nimeni nu stie? Probabil pentru a-si accentua "faima" si asigurandu-si un loc in topul celor mai proaste vedete. Asadar, cand ii auzi cantand maneaua de la ordine lunii iti vine sa spargi televizorul. Dar personal, nu ti-as recomanda sa faci asta, deoarece mai sunt cateva transmisii care merita sa fie vizionate. Astfel vreau sa va prezint cele mai cele cantarete: Nikita, Roxi Manelista si Sexy Braileanca. Iar cei mai buni scandaligi sunt neegalabilii Eleva porno, Sexy Braileanca(multi-"talentata") si Magda Ciumac.
Dar Nikita s-a potolit, foarte putin, in ultima vreme. Poate din cauza copilului. Saracul bebelas putea muri daca mama sa nu se dezmetici la timp, inainte sa bea alcool sanitar. Intr-un final ea renunta la aceasta tentaiva. I-a venit mintea la cap si a considerat ca e destul de "faimoasa".
Trebuie sa inchei aici. Deja ma bag unde nu-mi fierbe oala si imi amintesc de vedetele de kkt din Romania. Nu v-as recomanda sa procedati ca ei daca doriti sa deveniti faimosi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fii drăguţ şi dă-ţi cu părerea